Skip to main content

“La sal de la vida”, gira de presentació del nou disc!

By 18 abril 2015abril 29th, 2015Uncategorized

Al maig treiem disc, se diu “La sal de la vida” i aquí en teniu la gira de presentació que hem preparat perquè ningú se quede sense vore-mos!

Trobareu les entrades a bandeed.com i OCO perquè fins a l’1 de maig teniu 2×1 a 8€!

Pepet i marieta llencen “La sal de la vida”

Poc s’imaginaven els Pepet i marieta que ser la cançó de l’estiu de TV3 revolucionaria la seva carrera d’aquesta manera. Després de finiquitar una gira maratoniana de més de 70 concerts, els ebrencs es van tancar a l’estudi amb el productor del moment Mark Dasousa (Aspencat, Zoo). El resultat és “La sal de la vida” (Música Global), un disc vital i optimista carregat d’energia per a fer ballar tots els ossos del cos. Reggae, ska, rumba, merengue, afro i molt més amb unes lletres marca de la casa properes i descarades que parlen per damunt de tot de les persones que ens alegren el dia a dia: la gent que, sens dubte, és la sal de la nostra vida.

El disc s’ha enregistrat entre Grabaciones Silvestres, El Tercero Estudios i Atomic Studio i ha comptat amb la col·laboració d’artistes com Adrià Salas de la Pegatina, Uri Giné de Bongo Botrako, Soto de Pirat’s, Seguí de la Gossa Sorda o Marta Robles de Las Migas.ç

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tanca
Escolta'ns!